De kracht van dromen

Dromen prikkelen je intrinsieke motivatie, die ervoor zorgt dat je het maximale haalt uit je talenten.

Als ondernemer ben je ooit vanuit een droom je bedrijf gestart. In veel gevallen is deze droom gaandeweg naar de achtergrond verdrongen. De aanpak van Mankind M&O brengt je weer in contact met de essentie van je persoonlijkheid, je droom en je onderneming. Wat je mag verwachten is dat je helder op het netvlies krijgt welke koers jouw onderneming de komende jaren moet inslaan om je ambities te kunnen realiseren.

De droom, drijfveren en ambitie worden weer expliciet en tastbaar gemaakt. Je ontwikkelt een bewustzijn van datgene dat echt belangrijk is voor jou, vertaald naar een concreet beeld van wat je wilt bereiken. Deze visie komt van binnenuit, je kunt je er met hart en ziel voor inzetten. Je wordt uitgedaagd, aan het denken gezet. Geen ingewikkelde modellen en abstracte theorieën, of moeilijke formuleringen over missie, visie en strategie. Een actieve bijdrage en open discussie is gewenst, zodat het delen van kennis en ervaring optimaal tot zijn recht kan komen. Dit vereist dat je openstaat voor een zoektocht naar identiteit, persoonlijke waarden, zingeving en drijfveren.

Organisatieontwikkeling volgt de weg van persoonlijke ontwikkeling. Het zakelijke is altijd persoonlijk. Een gedeelde droom die medewerkers en klanten aan je organisaties bindt en zorgt voor inspiratie en verbondenheid is gebaseerd op ‘wie je bent, wat je passie is en waarin je gelooft’.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail to someone