Trainingen

Via ‘Ik-Kees’ verzorg ik trajecten gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap.

  • Workshop: Leef een gelukkig leven!

Wil jij ook een:
– zinvol en gelukkig leven leiden
– teleurstellingen omzetten in succes
– meer uit je talenten halen
– regisseur zijn van je eigen leven.

Word je bewust van wie je werkelijk bent en wat je wil in je leven. Tijdens de workshop stel je jezelf de vraag: ‘wie is ik en wat maakt dat ik doe wat ik doe? Ontdek je bron en wordt de regisseur van een gelukkig leven! Als je weet wie je bent en wat je wil ontstaat er een wenkend perspectief.

Tickets kosten € 67,- (inclusief het boek IK-Kees) en zijn te bestellen via info@ik-kees.nl of tel: 06-11742926.
De workshop vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 van 09.30-12.30 uur in Gasterij Geluk(t), Aerwinkelallee 1 te Posterholt.

  • Masterclass Persoonlijk leiderschap

Hoe maak je een verbinding  tussen zakelijk en persoonlijk succes? Tussen zingeving en omzet plus winst? Meer tijd voor jezelf en tegelijkertijd meer resultaat uit je werk?

De Masterclass over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap laat je kennismaken met jezelf, je ambities en tegelijkertijd groeit je bewustzijn. Tevens wordt je geconfronteerd met je eigen blokkades. We gaan samen aan de slag met jouw dromen en doelen in het leven. Wat wil je bereiken? Waar sta je voor? En, Wat wil je betekenen voor anderen?
Gaandeweg het programma wordt je je bewust van de keuzes die jij maakt en hoe deze te vertalen naar plannen en concrete acties. Dromen worden vertaald naar concepten om zo te komen tot nieuwe producten en diensten. Als je weet wie je bent en wat je wil, ontwikkeld zich een wenkend perspectief.

Het persoonlijk verdienmodel staat centraal hierbij en stelt je in staat eigenaar te worden van je persoonlijke missie.
We zoomen in op:
•        Wie jij bent;
•        Jouw drijfveren en ambities;
•        Jouw talenten en passie;
•        Jouw blokkades;
•        De kunst van het loslaten;
•        Jouw uniek aanbod.

Ik deel mijn verhaal en ervaringen tijdens de bijeenkomsten en via het boek ‘IK-Kees’.  Van de deelnemers wordt verwacht dat zij openstaan voor een zoektocht naar hun authentieke ‘IK’, middels waarden, drijfveren en ambities. Met deze masterclass voor persoonlijke ontwikkeling doorbreek je patronen, leer je doelen te realiseren en vergroot je jouw zelfkennis en persoonlijke effectiviteit. Laat je talenten bloeien!

Het programma bestaat uit 3 dagen van 09.30 tot 16.30 uur inclusief een voortreffelijke lunch. De prijs per deelnemer is € 617,- excl. BTW. De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdagen in mei en juni in Gasterij Geluk(t) bij Kasteel Aerwinkel te Posterholt.

 

Voor meer informatie: mail naar info@mankind-vision.com of bel 06-11742926

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail to someone