Klanten over ons

Lianne Strijbos, Van Zandbeek Communicatie:

Bedankt en voor de inspirerende businessclass ‘Vrouwelijk leiderschap’! Nu zelf aan de slag

CES UniMaastricht.

Meet our dedicated professor Kees van den Hombergh at page 13: CES Spring 2016 newsletter

Mohamed Ashtewy, student CES UniMaastricht, Leadership and management in a global world.

I would like to thank you for your effort done with us. As a course, it was beneficial to me and my sight towards life has been changed. You were charismatic and communicated the message to us in an efficient way. Hoping see you further as an instructor.

Jos Waals, Landelijk Centrum Commissies van Toezicht Arrestantenzorg:

Ik heb recent met Kees van den Hombergh mogen samenwerken in het begeleiden van en veranderingsproces in een MBO bedrijf met 20 werknemers. Prima leider met gevoel voor kwaliteiten van mensen. Laat mensen in hun waarde, weet ze in beweging te krijgen en leidt een veranderingsproces doel- en resultaat gericht

Nel van Loon, teammanager sector economie, ROC Gilde:

Hartelijk dank voor je mooie woorden. Bij mij wordt “de puzzel” steeds mooier. Met dank voor de training die ik bij jou heb mogen volgen.

Huub Janssen, directeur JTS Energietechniek:

Geen dikke rapporten maar heldere analyses.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken in de bouw. Bij Mankind M&O hebben we een programma doorlopen voor resultaatgericht ondernemen (RGO). Door hun subtiele manier van vragenstellen en vasthoudendheid zijn Winus Koolen van Syntens en Kees van den Hombergh erin geslaagd om mijn drijfveren als ondernemer te doorgronden. Ook prettig was dat er geen dikke rapporten aan te pas kwamen. Een korte heldere analyse was voldoende om onze organisatie nóg beter te laten functioneren!

Loes Hansen, hoofd inkoop Hansen Dranken:

Gevoel en emotie spelen een grote rol
Bij Hansen Dranken staan nu nog twee generaties aan het roer. Het moment om beslissingen over overdracht te nemen, komt dus steeds dichterbij. Mankind M&O heeft ons daarin begeleid. Hierbij komen ook emotie en gevoel om de hoek kijken. Dankzij Kees zijn onafhankelijkheid en frisse kijk op onze organisatie, is het hem gelukt het proces in goede banen te leiden.

Familie Romeijnders, directie Morpak:

Groot vertrouwen in onze bedrijfsoverdracht
Mankind M&O heeft geholpen bij de overdracht van ons familiebedrijf; een industriële verpakkingsspecialist. De belangrijkste winst is duidelijkheid over waar we als onderneming naartoe willen. De diverse generaties hadden verschillende ideeën over de groei en de identiteit van ons bedrijf. Ieders wensen en ideeën zijn nu niet alleen uitgesproken, maar ook vastgelegd in een concreet stappenplan en tijdsplanning. Zodoende zien wij de overdracht vol vertrouwen tegemoet.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterEmail to someone